Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı muhik kolayca açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez uslu katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması müstelzim ve yangına dayanıklı olması çok henüz mukteza sıfır bir dış bapdır.

Konut ve büro kadar mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya Yangın Merdiveni Kapısı kapanmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

İnsanların konsantre olarak bulunduğu binalarda yerinde adetda ivedili çıkış kapısı bulunmalıdır. Bir anlayışyeterli evgin bir durumda çalışanların yahut binada mevcut öteki personelin amelî çıkışını sağlayan minimal iki müstacel çıkış bapsı bulunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve Yangın Çıkış Kapısı en amelî bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari Yangın Kapısı Fiyatları olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page